Dnia 2020-01-16 o godz. 15:38 lawyer_mz napisał(a):
> No a u nas 10,95 wyprzedane, nie za wiele tego było po więcej trzeba sięgnąć wyżej. Mam bardzo silne wrażenie, że żadne akcje nie wracają u nas na rynek wszystko idzie do walizek.
To teraz wiesz, dlaczego ja stoję na stanowisku, że na naszym Milestone zarobimy więcej niż na Milestone Scientific notowanym w USA :-)
Oni mają ciągłe korekty zaprogramowane, bo - tak jak pisałem wyżej - we wzrostach przeszkadzają im szorciarze. Zobaczy taki sygnał na monitorze: o jest spóła, która urosła 400 procent, w wynikach - straty. No - musi spaść!!!!!
NIkt z takich ludzi nie czyta, że jest jakies Compuflo epidural, które zrobiło rewolucję w zastrzykach - pierwszą od 150 lat.
A my czytamy. I u nas nie ma shortów, więc nikt tak sobie nie spojrzy na wytkresik- o, urosło, to powinno spaść - pożycze i sprzedam.
Zeby sprzedac, trzeba mieć.
A jak się ma, a wcześniej się poczytało trochę, to naprawdę trudno się z tymi akcjami rozstać.
Zwłaszcza, że my mamy fantastyczną sytuację: nasz Milestone Medical jest na historycznych maksach. Czyli- Sky is the limit.
Ale spółka matka, która "jedzie" tylko na naszych urządzeniach ( po tym dzisiejszym infie pewnie ich przybędzie) i na naszych komunikatach - ciągle jest na wykresie wieloletnim na dnie. Ona musi rosnąć. A my - musimy wraz z nią, nawet jesli sami z siebie nie potrafimy, bo u nas ludzie nie doczytali :-)