Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Info..........odpowiedzieli na pytania.............. pniemy się do g

naukowcy zrobili swoje i spółka matka wejdzie na giełdę, i będzie zarabiać ale na odkryciach. Natomiast Bioinvent ma zarabiać na dystrybucji. To będzie realne w produktach mających zastosowanie w weterynarii, gdzieś na początku przyszłego roku. Natomiast zastosowanie u ludzi to jak powiedział Prezes, proces długotrwały i może potrwać nawet 10 lat. Życzę dobrze spółce ale jestem realistą, nawet sam Prezes nie pałał optymizmem. Jestem mu wdzięczny, że nie obiecywał gruszek na wierzbie. Nikogo nie chcę zrażać do spółki, sam jestem w niej trochę umoczony, ale to tylko perspektywa. Nie wiem kto i jakich informacji Wam udzielał, ja to słyszałem i oglądałem na żywo z Wrocławia. Pozdrawiam!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FUTURIS 26,32% 0,24 2017-03-31 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.