Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,39 zł , zmiana od tamtej pory: -82,05%

Re: INFO na FB

Mam pytanko jedno czy jestescie naprawde az tak glupi czy mi sie wydaje?
Z tego co mowi wynika ze kupil akcje po 10gr od Misiaka i probuje wam je opchnac po 1zl na facebooku hah podczas gdy na NC mozna je kupic po 37gr(aktualnie) i kto kupi od niego wiekszosc ten sam ustanowi Zarzad, wiec powodzenia zycze jasno mowi ze nie zamierza sie w to bawic tylko chce oddac wam kontrole i bawicie sie sami moze uratujecie Ubota przed upadloscia, tylko pytanie czy macie x mln zl by go uratowac(posplacac wszystkie zobowiazania)? jesli nie to przykro mi ale predzej 10gr tu ujrzycie niz 1zl zeby nie bylo ze nie ostrzegalem potem(nie lubie jak ludzie traca kase) dobra decyzja nalezy do was teraz i jesli madrzejszych od siebie nie sluchacie to bedziecie musieli sie niestety na wlasnej skorze przekonac o tym, lekcje zawsze kosztuja(sam wiem jak to jest, ale najlepiej jest nauczyc sie na wlasnych bledach tzn. duzo wpierw stracic by juz wiecej nigdy tych samych bledow niepopelniac i nie dac sie wrabiac cfaniakom jak Stonoga)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
UBOATLINE 0,00% 0,07 2015-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.