Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Info GPPI

Powiem Wam jedno

- MechaGodzilla
- elCONTRADOR
- oldboy
- ubot
- kapukap
- romek
- finito
- faster

to jedna i ta sama osoba pisząca pod innym IP.
Nie wiem czy gość pracuje dla Bankiera (zależy mu na jak największej ilości odwiedzin? - więc chce wywołać dyskusje) ale jak ostatnio to opisałem na trzech spółkach (gość pod tymi nickami pisze jeszcze podobne dyrdymały na VENO, EUROIMPLANCIE i FF) to moderator usunął wszystkie moje posty ???). Ten pewnie również zniknie.
Gość potrafi cały wątek pisać sam ze sobą dlatego nie brałbym pod uwagę wszystkich tych nagonek na spadki.
Zapewne GPPI ma swoje dobre i złe strony jak każda inna spółka ale zarówno jej obecnie niski poziom wyceny jak i perspektywy wzrostu są olbrzymie.
Gość powtarza cały czas, że 3 kwartał GPPI miała stratę ale 1, 2 i 4 będzie zyskowny tak jak i cały rok.
Dlatego nie traktował bym tego człowieka poważnie i nie polemizował z nim - co nie oznacza, że GPPI należy się jakaś korekta po ostatnich wzrostach.
Ja w każdym razie w miarę możliwości dokupuję.
A powyższymi nickami bym się nie sugerował...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 16:31:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.