powinno ale jak narazie szału nie ma, myślałem że jakieś ciekawsze info nasz lipny prezio w końcu wyda tymczasem z wora do wora, fakt ze na pewno jak już któryś z was wspominał łatwiej tak utworzyć grupe Kompap ale to jeszcze zejdzie chwile a bez zysku na działalności podstawowej pola do popisu nie będzie dużego, spodziewałem się jakiś ciekawych informacji dot sprzedaży jakiś środków trwałych lub zawarcia znaczących umów dla drukarni tudzież info o wynajmie jakiś powierzchni biurowych za rozsądne pieniądze coś co pozwoli podbudować rynek i przyspieszyć wzrost kursu i obrotów, na pewno pozytywna sprawą jest zakończenie dzisiejszego dnia powyżej wsparcia 8,90zł pozwala mieć to nadzieje na dalsze wzrosty które mimo braku starań prezesa mam nadzieje ze nastąpią.
Jeszcze wypowiem sie odnośnie posądzania mnie na naganianie na spadki. Jestem zapakowany pod korek i posiadam akcji Kompapu naprawdę sporo, i nie są to dziesiąte procenta, a jako akcjonariusz jestem nie zadowolony z działań prezesa i mam nadzieje ze moje posty zmobilizują go do działania tak samo jak większość użytkowników tego forum licze na sowite zyski i wzrost kursu jednak uważam że działania Prezesa nie idą za bardzo z tym w parze .....i ch....