Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,41 zł , zmiana od tamtej pory: -6,22%
Ttzeba wytrzymać do wiosny 2026.
Ja liczę na MDR I szybko zawierane kontrakty na sorzedaz urzadzen ozonowo tlenowych

Miło ze juz nie piszą o komorach hiperbarycznych tylko stosują bardziej stosowną nomenklaturę

Topical Ozone Hyperbaric Oxygen Therapy. TOHOT byłoby ok ale ...

Wymyślili ładna nazwę..... terapia pzonowo tlenowa. W tym jest naprawde duzy potencjał ale to kwestia jednak pewnego czasu

Zwróćcie uwagę na to ze spółka wydaje sie przygotowywać do MDR tak powoli szykuje sie juz do kolejnego etapu.

Na S leży moze 150 k akcjj to sa drobiazgi. Wystarczy chwila wspomnicie moje słowa. Myślałem prawdę mówiąc ze uda mi sie coś koło 2.00 ale przeliczyłem sie chociaż to wyglądało ze moze ktos spróbuję zrzucić kurs ale na razie nici z tego....dziwne.....naprawde ....JA w pewnym momencie wzialem pod uwagę ze ludziom puszcza nerwy a tu rozzarowanje tam.na K też dużo nie ma .....ciekawe .....
  • Info Autor: ~Andras
  • Re: Info Autor: ~DzialZakupow
  • Re: Info Autor: ~dolar25

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YOSHI -3,00% 2,26 2025-09-08 09:44:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.