Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  130,50 zł , zmiana od tamtej pory: -7,13%

Re: Indeks MSCI i ccc?

Kolego Olo, mam pakiet spory, ale mogę jeszcze 10 razy tyle dokupić, tyle że widzę, że jest Mega zabawa, to jeśli mam się bawić to jak w totolotku gram za 10 czy 100 zeta, bi jak wygram super jak przegram mała strata, a tym pakietem mogę się bawić z tymi co obracają miliardami. 130 i poniżej biorę, 140 oddaje, a jak się wykształci konkretnie trend, bo póki co jest spadkowy/długoterminowy to z chęcią wezmę znacznie więcej nawet jak będzie powyżej 150 zeta, tylko żeby w końcu ktoś się określił, bo na takich obrotach jako ostanie 3 dni to może nawet paru jak ja moga zrobić niezły dym, więc niech obroty wzrosną do 1 mln akcji to będzie się działo... miłej niedzieli. I raczej wolałbym by nie było zamkniecia na 90 zeta w nadchodzącym tygodniu, bo to może oznaczać wypad z MSCI.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CCC -3,12% 124,00 2026-01-27 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.