Jestem spokojny o realizację strategii w najbliższych latach…Po to w tym roku tak bardzo wzrosła liczba zatrudnionych w spółce ludzi i Zbyt poważni managerowie z mocnymi CV obecnie zarządzają spółką aby ich pomysły się nie zrealizowały.. Ale musimy pamiętać że poważne zyski pojawią się pewnie w przyszłym roku ( realizacje tegorocznych przetargów) plus dochody z Polandevs i TechMedHouse a te mega duże w skumulują się 2023 i w tej perspektywie patrzę na spółkę.. Wtedy 3 cyfrowy wynik może być realny.. Obecnie stabilne finanse spółki pozwalają na wzrosty nawet do 30 pln w 1 kwartale 2022.. Teraz spolka „wyszła z cienia” i szybki wzrost w październiku po bardzo dobrych informacjach nie powinna dziwić, cieszy również to że ten tydzień mocno „ wyleszczył” spółkę i dał do myślenia tym co zostali na peronie.. Po dzisiejszej sesji jestem jeszcze bardziej pewny że wzrosty są nieuniknione bo Ci co tak jak ja kupowali akcje wcześniej , przez najbliższe 2 lata nie oddadzą żadnej sztuki , freeflow jest malutki a chętnych którzy zainteresują się EC2 będzie coraz więcej.. Wracając do pytania 15 pln w listopadzie bardzo realne