Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,40 zł , zmiana od tamtej pory: 122,86%

Re: ilu jest posiadaczy....

To są tylko moje myśli odnośnie ile osób może mieć jaka ilość nie mieszamy w to nikogo, to jest forum bez przesady. Nie bałem się to wystawiłem zlecenia podkupywalem sprawdzałem dziwilem się że ktoś sprzedaje czasem ładne pakiety chyba z myślą że się przestraszy kupujący i odda ciekawe zagrywki widziałem może to tylko mój punkt widzenia był, ciekawi mnie tylko skąd te akcje szły czy od zniecierpliwionych czy od kierownika, trochę się ich nazbierało więcej niż myslalem i chciałem ale jak wrzucał do koszyka to nic nie zrobię przecież nie oddam. Nie ma nic pewnego zobaczymy jaka ilość oddadzą akcjonariusze w wezwaniu, ciekawi mnie bardzo czy i jaka będzie dywidenda jaki wynik za cały rok czy zarobiły od nas zależy teraz i los spółki. Myślę że jest tu ktoś z dużo grubszy portwelem i sobie mieli akcje w obrocie nie ma za dużo zwlaszcza po tej cenie. Z mojej perspektywy jest dobrze a co wymyśla zarządzający zobaczymy. Na tą chwilę cena jest niska i ma potencjał. Jak ktoś ma ochotę. Może napisać ile ma i czy odda policzymy sobie. Pozdrro - a w pierwszej trójce się mieszcze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
STAPORKOW 0,00% 3,12 2025-09-19 15:31:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.