Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  99,70 zł , zmiana od tamtej pory: 87,56%

Re: ILE ZARABIA PRACOWNIK W CCC ?

Ostatni post
Obsługa w CCC jest jak narazie na najgorszym poziomie. Pracownik ma premię od sprzedaży ale chyba nie chce mu się jej podbijać. Jak wchodzi się do takiego sklepu to jest się jak duch. Nikt Cię nie widzi nikt ci nie doradzi. Szukasz kogoś aby znalazł twój rozmiar. Ja jak kupuję buty w sklepie to idę do takiego gdzie obsługa mnie wita i pyta w czym może pomóc czy to buty eleganckie czy Adidasy. Jak kupuję buty za 700zl to jestem traktowany jak dobry klient i obsługa wie że warto w czymś pomóc w CCC liczy się liczba sprzedanych par obsługa nie patrzy na klientów bo to zazwyczaj klasa średnia i tak coś kupią a jak nie to trudno po co się z Polakiem męczyć za procent od pary za 90zl.
Narazie jest słabo ale nie martwcie się będzie dużo lepiej pytanie kiedy? Ja obstawiam miesiąc może dwa.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CCC -0,45% 187,00 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.