Zacznę tak zawsze przed głębszą korekta lub w jej początkach odżywał rynek New connect .Jestem aktywnym uczestnikiem tego rynku i nie chwaląc się od kiedy go odkryłem mój portfel po wcześniejszych porażkach (kupowałem zawsze na głównym i zawsze na Gorkach)wzrosl w 2009 o jakieś 400%.Doradcy 24,Perfect,EKO,Nico games .Uważam ze właśnie teraz czas na to by odkurzyć ten nieco kapitałowo zaniedbany rynek spółeczki o niskiej kapitalizacji z małym ff .Ja osobiście mam w portfelu CErabud SREDNIA 28 GROSZY,BLUE TAX PO 5 GROSZY,HURTIMEX SREDNIA 7 GROSZY ,DORADCOW 24 SREDNIA 6 GROSZY .właśnie na takich pierdółkach śmieciowych spolczekach zarabia się potężna kasę .Zapiszcie mój Nick jest charakterystyczny BERSEKER możecie mnie rozliczyc z tego co tu napisałem zresztą nie lubie pustego naganiania poczytajcie o D24 kto tam teraz pracuje poczytajcie jak kiedys było z Getinem Hurtimex sprzedaje 2 dzialeczki pomyslcie sami jak wzrośnie jego wycena jak znajda kupca cera bud jest dobry fundamentalnie blue tax z sentymentu i chyba najtańszą spółka na NC 3 mln cala wiec? wybór jest wasz