Ty Andrew czy jak ci tam jak korzystacie trolle z tejo nicka to niech robi to jeden bo IP się ciągle zmienia ... . Piszesz że już sprzedałeś akcję...., żeby coś sprzedać to trzeba to najpierw kupić trollu jeden. Widzę chłopaki że rozwijacie się w wątkach. Teraz będzie robić powtórkę z akcji zatroskane trolle. Chcecie akcji to przekażcie swoim przełożonym że muszą puścić kurs aby część osób którzy chcą wyjść ze straty bądź cokolwiek zarobić sprzedali. No ale tak nie będzie, bo wy macie płacone aby jak najbardziej oczerniać spółkę, manipulować przy tym danymi. Jesteście żywym dowodem i naocznym przykładem czy zajmują się nacodzien pracownicy w tych szklanych wysokich domkach. Przychodzicie do " pracy" zasiadanie do komputera i jazda z tematem, wracacie do domów i wartę trzymiecie na smartfonie. Macie gdzieś że ktoś ma tu swoje oszczędności często zapracowane przez x lat, dla was liczy się pięterko w szklanym domku, czym wyżej tym wyższy status i płaca. Kiedyś znajomy z korpo opowiedział mi śmieszną historię o swojej pracy, finałem jej było że został określony jako zasób, ciekawe czyimi wy jesteście zasobami nieszczęśnicy. Ps.ale was tam batożą aby te akcję w końcu poszły masowo na sprzedaż..., ha ha, mam tu z was ubaw