4,5%...jesteś takim śmiesznym typem... :) Tam sobie czekam spokojnie z moim pakietem, zwykle stoję z boku i obserwuję te twoje śmieszne dywagacje. Powiedz mi kolego, skoro żadne dialogi nie zmienią tego że czekasz na niższe poziomy, to czemu jesteś jednym z najbardziej aktywnych naganiaczy na spadki? Skoro jesteś ABSOLUTNIE PEWIEN tego co się wydarzy ( co w moim mniemaniu jest skrajnym idiotyzmem, bo to jest giełda i tu wszystko jest możliwe ) to czemu po prostu nie zamkniesz buzi i nie przestaniesz codziennie aktywnie spamować forum? Na to odpowiedzi nie ma, dlatego ja ci wytłumaczę czemu się tak miotasz, choć byli już tacy co zrobili to przede mną. Otóż miotasz się bo CHCESZ żeby było niżej :) Inni CHCĄ żeby było wyżej, stąd te pyskówki. Prawda jest taka że ani ty ( pipka która chce dokupić tanio ), ani my ( z pakietami) nie wiemy do końca jak sytuacja się rozstrzygnie. Jednak dużo ynwestorów z ulicy często szuka informacji na forach, takich ja to, i to twoje ujadanie może ich zniechęcić do papieru :) Dlatego rób dalej swoją tanią robotę poganiacza tłumów, ale nie próbuj ani sobie ani nam uświadamiać że to jest coś więcej i że jesteś mesjaszem :) Jak tylko kurs idzie trochę do góry to chowasz się do nory, jak spadnie 1-2 gr na obrotach rodem z warzywniaka to piejesz jak dumny kogut. Jeżeli naprawdę polecimy w dół to nie będziesz "miał racji", po prostu ziści się jeden z możliwych scenariuszy. Ja zakładam oba, ale czekam z pakietem bo wierzę że linia kredytowa zostanie uruchomiona. Ty chcesz tanio kupić, rozumiem, ale zanim usiądziesz przed klawiaturą żeby pisać brednie pomyśl dwa razy, bo ani ty, ani nikt inny nie przewiduje przyszłości.