Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  17,90 zł , zmiana od tamtej pory: -49,94%

Re: Ile, ropy wydobywa Platige?

hehe, ilu tu teraz mądrali?!
swoje mam i swoje spokojnie dokupuję
oczywiście każdy chciałby mieć akcje jak rosną
a, nie mieć jak spadają, chyba, że ma wolną gotówkę i sobie kupuje po okazyjnej cenie
należę do weteranów naszego banana i emocje trzymam w ryzach
kierując się analizą fundamentalną - w mojej ocenie - akcje spółki mają o wiele wyższą wartość niż jej dzisiejsza cena
gra się nie skończyła, choć prześmiewcy i posiadacze akcji narodowego banku polskiego są dziś górą
ważny jest horyzont, mój to kilka lat i w spekulacje się nie bawię
i śmieszne są wpisy niektórych gości na zasadzie, że jak mają akcje to piszą cacy, a jak się ich pozbędą, to psy na spółce wieszają
ps> owszem rozczarowanie z powodu praw autorskich było, ale nie można ciągle oglądać się za siebie i naprawdę odkąd rządzi pan żbikowski, od początku zeszłego roku do dziś pli nie rozczarowało in minus? nikt z plujących na pli nie podał żadnych konkretów...tak się nie prowadzi konstruktywnej polemiki

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE -4,34% 8,38 2026-02-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.