Jeszcze raz to zrobię, ale już ostatni raz . Piszę te słowa do tych wszystkich , którzy teraz mi przypominają moją analizę TPSA.
Zachowujecie się jak nasi politycy, naprawdę robicie to nierzetelnie i co jeszcze o wiele gorsze nie czytacie moich tekstów, lub czytacie je po łepkach. Ile razu mam POWTARZAĆ
że analiza TPSA dotyczy okresu trzyletniego. No ludzie jak już coś krytykujecie to przynajmniej uczciwie. Nie muszę się bronic , bo bronią mnie słowa przez mnie na tym forum napisane, tylko do jasnej ciasnej bądzcie tak uprzejmi i je przeczytajcie od początku do końca i wszystko będzie jasne jak księżyc w pełni. Ile razy mam powtarzać, że przesiądę się z Netii na TPSA jak się skończą wzrosty na Netii. Przeciętny wzrost jak wiecie trwa dwa i pół cyklu a na Netii skończył sie prawdopodobnie dopiero pierwszy i mamy korektę, do końca jeszcze długa droga. Ja mówię o falach podstawowych a wy mówicie o zmarszczkach na wodzie. Wiem, że moje teksty są czasem dosyć trudne, omawiam w nich rzeczy nie dla wszystkich zrozumiałe i wiadome, tym bardziej nie należy ich wyrywać z poszczególnego kontekstu bo tracą zupełnie sens. Może powinienem napisac tak. Jak skończy się za trzy lata cykl wzrostowy na Netii i spółka osiągnie przeze mnie planowany wzrost do 19 złotych polskich to przesiądę się na TPSA, która jest odwrotnie skorelowana z Netią i wtedy kupię jej akcje po 8 złotych. Mam nadzieję że jest to teraz czarno na białym napisane i zrozumiałe.
Dla mnie przestroga, abym nie sięgał w dal tak daleko ( chociaż z perspektywy księżyca widać to doskonale) i nie pisał o sprawach dalekowzrocznych ,jeśli spodzieam się że dotrą one do umysłów niektórych ludzi myślących jedynie w perspektywie krótkoterminowej. Mnie naprawdę nie interesują zyski jedno cyfrowe a i sam nie wiem czy dwucyfrowe też. Chciałem wam napisać ,że ostatnia fala na Netii miała długość 120% i to jest to co tygrysy lubią najbardziej.
Pozdrawiam Wszystkich
Chodzik Księżycowy
A swoją drogą miała dokładnie tyle procent ile wynosi jedna z najważniejszych liczb Ganna.