Jurku, żyjesz w innym świecie. Ty widzisz zysk i obroty, a ja i RYNEK także - niezrealizowany kontrakt na 300 mln i zatajanie informacji przez zarząd.
Co do stanowiska osoby powiązanej, myślę że jestem jemu bliższy - biorąc pod uwagę masową rezygnację z RN. Powiem więcej - jest prawdopodobne, że zatajanie informacji o nierealizacji kontraktu zachodziło nie tylko ze strony zarządu wobec akcjonariuszy, ale także wobec przynajmniej części RN. Jak inaczej wyjaśnisz nabycie >300 tys. akcji przez osobę powiązaną za 1,40, podczas gdy teraz szuramy na 0,50 i ewidentnie zmierzamy do zamknięcia luki?
Piszesz o zmianach w ostatnich 4 miesiącach 2012. Owszem, mnóstwo - m. in. dwie emisje i zwlekanie z infem o niewypłacalności Wratislavii od października do lutego.
Pytasz mnie, czy myślę ze jak ktos wchodzi do firmy i daje pare milionow to patrzy codziennie na kurs akcji. Po pierwsze, argument słaby, bo oznaczałby że dokonując wyboru akcji wystarczy sugerować się nowymi akcjonariuszami. Baaardzo zgubne, wręcz naiwne. Po drugie, myślę ze inwestor za 2,5 mln pojawia się na walnym, na którym wybiera się nową RN i wiceprezesa. No, chyba że jest słupem.
Jurek, wiem że już za późno bo na zamknięcie luki mamy czas aż do maja (wcześniej, sądząc po dotychczasowej polityce informacyjnej nie możemy spodziewać się rewelacji). Niemniej na przyszłość, powinieneś popracować nad A K C E P T A C J Ą S T R A T Y.
PS
Z drugiej strony, może Ty jesteś bystry chłopak i wyrzuciłeś nieco na podbitce. Sądząc po:
Autor: ~jurek [197.195.169.*], 2013-03-13 14:12
Asad zamiast pic to radze dokup jeszcze sobie akcje bo promocja trwa ale tylko do 25.03
Autor: ~jurek [62.40.140.*], 2013-03-22 16:47
Radku sprzedaz jeszcze akcje BGE drozej niz 1zl - wszystko sie w przyszlym tygodniu wyjasni
Autor: ~jurek [93.109.96.*], 2013-03-25 12:43
tu nic nie trzeba rozkrecac -sam zobaczysz za chwile
z
https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3004212&strona=1
https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3014183&strona=1
Masz coś do dodania:)?
POZDRAWIAM!!!!!!!!!