Dnia 2020-04-08 o godz. 19:39 manuko napisał(a):
> na razie chyba nie pójdzie na 3 zeta. Musza trochę się obkupic ci co hejtuja abyśmy zarobili porządnie
~manuko czas dorosnąć i nauczyć się odróżniać krytykę od hejtu. Słowo hejt zrobiło się ostatnio popularne wśród tzw. special snowflakes. Zawsze staram się pisać o rzeczach, które są łatwo weryfikowanle unikając osobistych wycieczek do osob zarządzających spółką lub daleko posuniętych spekulacji/teorii spiskowych. Jeśli uwarzasz, że gdzieś napisałem nieprawdę to wskarz mi te miejsca, a ja dostarcze zrzutów ekranu potwierdzających moje stwierdzenie, lub przyznam się do pomyłki. Wielokrotnie zachęcałem do merytorycznej rozmowy, ale żaden z was - naganiaczy - nie jest w stanie takiej prowadzić. Przykro mi, że ludzie stracili zaufanie do spółki i niedawno cena spadła do poziomu 66gr za akcje (20-03-24) najniżej w histori spółki. Wiem, że to wywołało panikę u niektórych osób. Niestety czas na sprzedaż już minął. Pociąg odjechał, a cześć osób została z bezwartościowym pamierem i wbrew temu co piszecie, nic nie wskazuje na to, by miało się poprawić.