Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,27 zł , zmiana od tamtej pory: 31,36%

Re: Idą wzrosty

No nie wiem nie wiem... Z jednej strony jako ubrany w ten papier od dwóch lat mogę być sceptyczny a z drugiej widać że rzeczywiście 7 jest bezpiecznym wielokrotnie utrzymanym wsparciem i że te 200 - 400 k wolumenu się utrzymuje. Tak jakby rzeczywiście ktoś to zbierał ale tak dziobiąc sobie po małym kawałku żeby nie wybić kursu. Były rozkminki nt. któregoś fundu (norges chyba) że zwiększa sukcesywnie pakiet.

Dowodów rzecz jasna brak. Relacje inwestorskie w spółce nie istnieją. Brakuje komunikacji, jakiejkolwiek. Myślę, że jakiekolwiek info o zmianie pakietów, dokupieniu choćby 500k akcji przez zarząd znacząco by tą spółkę rozruszało.

Skup akcji już się odbywa. Czyszczą dokładnie każdy poziom małymi łyżeczkami. Dużo zaoszczędzą a mają czas. Dopiero jak studnia drobnicy się wyczerpie, zaczną się oficjalne ruchy. Nie wierzę że są w stanie takim ciułaniem odkupić tyle ile chcą. Pytanie tylko kiedy to nastąpi.

Ładowałem się w tą spółkę z horyzontem 3 - 5 lat. Minęły dwa, jestem na zero : )

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TOYA 0,53% 9,55 2025-09-19 17:03:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.