co do ilości akcji wystawionych na sprzedaż to zawsze dochodzi w trakcie gry ... więc ostrożnie proponuje to oceniać, ale tak, mała ilość w obrocie, dwaj prezesi i fundusz, który to kupował po 10 zł wiele lat temu. Fundamenty firmy super się poprawiają, wybudowali nową siedzibę i wyszli z tych swoich baraków. Nie zdziwię się, gdy ogłoszą przejście na parkiet podstawowy o którym kiedyś wspominali ale wtedy nie mieli tego POWERU. Obserwuję spokojnie to skupowanie akcji od pewnego, czasu, i powiem, że zbiera to ktoś lub coś co nie udziela się na wątku naszym a to o czymś świadczy. Takie wzrosty a tu tak cicho u nas ... to dobrze. No zobaczymy, 4 zł obronione i teraz co ... ? Dokąd zmierzamy ??? Jestem "technikiem" i nowy trend wzrostowy obstawiałem od dłuższego czasu, ale to co się dzieje to obraz mega optymizmu, klasyczne korekty itd. Az przyjemnie popatrzeć :) Jestem tylko ciekaw, czy udzielający sie wcześniej posiadacze akcyjek jeszcze są z nami czy oddali wychodząc na zero. ja przyznam, dobierałem ciągle po kawałeczku i dobieram na korektach .... do usłyszenia na kolejnych poziomach i tradycyjnie już pozdrawiam cierpliwych !!!!