Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,42 zł , zmiana od tamtej pory: -83,89%

Re: Ich serwisy leżą...

Przecież to nie ma żadnego znaczenia. Tu już poszła zmiana działaności i wejdzie tu spółka z tworząca gry. Co miko miałeś namyśli ze źle to wygląda? Jak dla mnie dobrze bo rezygnują z starych metod ,,zarabiania” a jeżeli to całe przejęcie miałoby być wałem to przy takim ff i obrotach główni udziałowcy spółki zostali by z papierem toaletowym zamiast akcji. Tu jest podobna akcja co na info Scan. Tylko tam działa zorganizowana banda spadkowych trolli. Jak wejdziesz przeczytasz uchwały, poczytasz o prawach i statutach panujących na gpw i nc to wszystko można zrozumieć bardzo dobrze. Wystarczy tylko cierpliwości. Każda spółka stycznia i jego paczki ma potężny dodruk. Dlaczego ? Bo nie chcą oni wykładać ani złotówki żeby przejąć dana spółkę. Ale tez pewnie będą na nich cykliczne ,,pompki” windujące ich kapitalizację do poziomów które normalny inwestor gpw nazwałby absurdalnymi. A możliwe to będzie dzięki bardzo niskim ff tych spółek. Ja tutaj na cuda typu 5 zł nie liczę. Już 1 zł mnie zadowoli a to dawałoby 133 mln kapitalizacji po przejęciu i umożeniu akcji i to moim zdaniem jest pesymistycznie patrząc do osiągnięcia ,,na luzie ”

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GAMEDUST -5,56% 0,07 2025-10-27 13:22:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.