Przecież to nie ma żadnego znaczenia. Tu już poszła zmiana działaności i wejdzie tu spółka z tworząca gry. Co miko miałeś namyśli ze źle to wygląda? Jak dla mnie dobrze bo rezygnują z starych metod ,,zarabiania” a jeżeli to całe przejęcie miałoby być wałem to przy takim ff i obrotach główni udziałowcy spółki zostali by z papierem toaletowym zamiast akcji. Tu jest podobna akcja co na info Scan. Tylko tam działa zorganizowana banda spadkowych trolli. Jak wejdziesz przeczytasz uchwały, poczytasz o prawach i statutach panujących na gpw i nc to wszystko można zrozumieć bardzo dobrze. Wystarczy tylko cierpliwości. Każda spółka stycznia i jego paczki ma potężny dodruk. Dlaczego ? Bo nie chcą oni wykładać ani złotówki żeby przejąć dana spółkę. Ale tez pewnie będą na nich cykliczne ,,pompki” windujące ich kapitalizację do poziomów które normalny inwestor gpw nazwałby absurdalnymi. A możliwe to będzie dzięki bardzo niskim ff tych spółek. Ja tutaj na cuda typu 5 zł nie liczę. Już 1 zł mnie zadowoli a to dawałoby 133 mln kapitalizacji po przejęciu i umożeniu akcji i to moim zdaniem jest pesymistycznie patrząc do osiągnięcia ,,na luzie ”