Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: IBIZA na widłach??? co jest???

Po mojemu to będzie bardzo dobry chleb

Jak ktoś uważnie śledzi co się dzieje w środku spółki czyta raporty z Walnych ktre się odbyły obecnie trwają i nadejdą to dużo widzi

Oczywiście na dzień dzisiejszy nikt w to nie wierzy bo to jest irracjonalne z perspektywy dnia dzisiejszego i takie rzeczy się nie zdarzają

A ja Wam mówię że za kilka tygodni ( max 3) okaże się że ta spółka to juz inna firma inaczej wyceniana przez rynek z inną ceną za akcję tak wysoką że aż strach o tej cenie pisać obecnie bo i tak nikt nie zawierzy.

A wystarczy bacznie przeanalizować fakty do tej pory dostępne i chociaż wydają się niemożliwe do zrealizowania to jednak uwierzyć

Podam tylko jeden fakt do analizy dla Wszystkich:

Spółka ma straty powyżej 2 baniek- to jest fakt
Zrobiła emisję dla dotychczasowych akcjonariuszy ona się udała zebrała spółka pieniądze na pokrycie obecnych strat- to też jest fakt

Liczba akcji w chwili obecnej wynosi 56 mln szt - to jest fakt ( nie rozmawiamy o cenie tych akcji bo to jest nie ważne)

Pytanie do wszystkich- kto "madry" w taka spółkę chce zainwestować ponad 80 mln pln
Poprzez ta inwestycję obejmie 1 miliard 700 tys akcji ( mówimy o emisjach które są zatwierdzone przez walne - dzisiaj ostatnie walne w tym temacie) i te emisje są skierowane do kapitału zewn;-))))

Liczba tych akcji dla inwest zewnętrznych jest jest nie dosprzedania w obecnych realiach;-)))))

Resztę należy samamu wydedukować co się szykuje- a szykuje się to juz od września ubiegłego roku;-)))

To mój jedyny wpis na tym wątku będzie- żeby później nie mówiono że naganiam- chociaz jestem znany że przewiduję spadki;-))) tak do tej pory mnie oceniano;-)))

Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SPAC1 5,63% 0,04 2020-01-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.