Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,48 zł , zmiana od tamtej pory: -86,59%

Re: I wtedy wchodzę ja...

Ja jak sprzedam nawet po 10.5 to będę bez straty bo mam już od początku roku uciułane podatku od sprzedaży. Ja jestem ok. Wchodziliście w bessie to tak jest. Tyle, że stratę będziecie mieli jak sprzedacie. Pewnie macie dość tej spółki ale na innych było to samo. Cały rok 2018 to spadki były. Cfg odbił, wszedł w umiarkowany trend wzrostowy. To że ktoś odszedł to normalne. Wcześniej też prezes odszedł. Kurs to już dawno uwzględnił. Ja wszedłem przecież nie wcześniej tylko kiedy wy sprzedawaliście - ostatnio po info o prezesie i teraz o teamie. Toż wiedziałem, że część teamu odejdzie. Tyle, że komuś zależało aby wejść nisko i rozkręcił burzę. Dziś kilku szczęściarzy wygrało los w lotto. Jak chcecie to sprzedawajcie tylko nie narzekajcie na spółkę, ale na siebie. W 2018 po PD nie było NIC pod co można byłoby wejść w cfg. Ktoś musi stracić aby inni zyskali. Jak macie średnią poniżej 30zł to w tym roku wam się zwróci. Jeżeli powyżej to albo ogromna strata albo czekać min. rok. Może być też tak że PLW naprostuje CFG i szybko zaczną zyskiwać. Jako, że zdołowane - to dobra sprzedaż 1 gry i macie 40zł. Czasem to loteria, ale w obecnej chwili sprzedaż to najgorszy wybór. Zauważcie jaka jest siła skupujących. Każda firma ma dołek. Cfg już miała, teraz to tylko 1-2 dniowa panika leszczy. Miałem to raz - miałem w plecy szybkie 30%, ale w ciemno nie wchodziłem. Przeczekałem - po 2 tyg, miałem już -10%. Po pół roku + 50%. Powodzenia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CFG 0,00% 1,54 2026-06-16 15:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.