Dnia 2011-11-29 o godz. 22:56 ~Niki napisał(a):
Tu będzie masakra i
> zapewniam cię, że ci krzykacze-naganiacze na 30 zł już
> oddali większą część swoich akcji.
~Niki aleś ty ograniczony!!!Jesteś w swoim żywiole bo akuat spółka spada i tu nieważne,że na bardzo małych obrotach i nieważne,że na całym Newconect od kilku miesięcy obroty są jak kot napłakał około kilkaset tysięcy zł i nieważne,że na Newconest jest ponad 380 spółek,gdzie średnio na jedną spółkę przypada parę tysięcy obrotów na sesję.
Nikt ci nie zaprzeczy,że spółka w tej chwili spada bo spada,udało ci się-zgadłeś.Tak samo jak po nocy jest dzień tak samo po spadkach są wzrosty ponieważ to jest standard na giełdzie i tak samo wtedy skończy się era Nikiego bo nie będzie pasowało z twoim myśleniem pisanie wtedy odwrotności.Kto tego nie rozumie,to nie powinien grać na giełdzie.Nie uważaj,że tu są durnie i myślą,że jak jest noc to oni mówią,że dzień i odwrotnie.Głupoty piszesz,że przy tych mizernych obrotach od miesięcy mądrzy posprzedawali na twoje zawołanie,pytam się jak i kiedy przy tych obrotach?.Nie patrz tylko na kupujących ale zdecydowanie w tym trudnym okresie na świecie popatrz na sprzedających,którzy ciebie mają praktycznie w nosie................http://www.finfo.pl/orders.php?type=0.............................
a tu musisz przyznać,że tych w/g ciebie "durnych" jest masa i zarzuciliby cię czapkami.Żebyś nie wiem co tu pisał,żebyś nie wiem co tu zaklinał to i tak spółka po pewnym czasie będzie rosła.Nie chcę dalej tłumaczyć ci bo pewnie ze swoim rozumem też wiesz,że gdyby spadła nawet hipotetycznie do jednego grosza to bedzie potem odbicie ze względu na to,że nie miałaby gdzie już spadać,prawda?