Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: i jak posiadacze akcji oponeo??ci co mnie opluwali???

Anal czytam Twoje wypowiedzi od dłuższego czasu z dość duzym zażenowaniem. kilka razy (jak nie kilkanascie) pisałem ze oponeo spadnie do 13 a jak rosło milczałes jak grób (myliłes sie za kazdym razem) i teraz pytasz czy Ci co (słusznie zreszta moim zdaniem) drwili z Ciebie wyszli na durniów? Sam sobie wystawiasz laurke, smieszny jestes w sumie:) I co teraz bedziesz mówił, ze oponeo bedzie po 20 zł i jak za jakis czas tak sie stanie to też będziesz sie chełpił? Gdyby nie ta fatalna sytuacja na giełdzie, nie spadło by do 13,nie sądze w kazdym razie. A przeciez to i tak jedna z nielicznych spółek która dala zarobić od poczatku roku. Ciekawi mnie jedno, czy jak w listopadzie, grudniu bedzie znowu około 16 to przyznasz, ze sam jestes durniem czy znowu bedziesz milczał........?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OPONEO.PL 0,23% 88,00 2025-09-25 16:42:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.