Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  33,80 zł , zmiana od tamtej pory: 13,96%

Re: I gdzie ci naganiacze?

Aurea mediocritas, czyli zloty srodek. Gielda nie daje nic za darmo...Moja subiektywna ocena jest taka: sledzic raporty kwartalne, biezace i nie zapominac o at mimo wszystko. Biorac dzisiaj pod uwage sytuacje na rynku, negatywny sentyment-to akcje Playa zachowaly sie dobrze. Moja teza jest taka-to boczniak z wiekszym prawdopodobienstwem, ze wybicie bedzie gora. Pamietajcie o tym-nie musimy sie zgadzac we wszystk. Ja bardzo lubie krytyczne zdanie, ale musi byc argument...przynajmniej choc racjonalny. Prawda jest taka, ze Francuzi beda zawsze wyceniani powyzej rynky, bo to francuskie telekomy a wbrew powszechnym opiniom-tam francuski jezyk rzadzi-w logistyce i telekomunikacji, co daje tez mimo wszystko pointe, ze PLAY jest tak, czy siak notowany ze sporym dyskontem

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLAY -0,36% 38,52 2020-12-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.