Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: I co niedowiarki?

Dnia 2013-12-30 o godz. 12:25 ~Dr_Lubicz napisał(a):
> Jesteś tu jedną z niewielu myślących osób na forum, więc
> proszę nie utożsamiaj mnie z użytkownikiem
> "aro". Jeśli uraziłem Cię w jakiś sposób
> to wybacz, staram się jedynie zwrócić uwagę na fakt, że
> posty aro są co najmniej "mijające się z
> prawdą" ;-) I zwyczajnie, żal mi jest osób, które
> być może za namową aro zainwestowało pieniądze w akcje i
> sprzedało ze stratą. Nie wykluczam również pozytywnego
> scenariusza i być może będzie tu i 10 zł za akcję. Sam
> musisz przyznać, że zachowanie się kursu nie jest normalne
> (mówię tu o wahaniach 0,40 - 2,40 zł). Kupiłem dziś kilka
> akcji, zobaczymy co z tego będzie. To oczywiście moje
> subiektywne przemyślenia.

No to sorki
Po prostu zacząłem już wrzucać każdego kto pisze same pozytywy bez jakichkolwiek wzmianek merytorycznych do jednego wora. Nawet bym tego nie komentował, gdyby nie fakt, że jedna osoba zaczęła to praktykować w formie spamu.
A sama spółka nie nadaje się absolutnie do inwestowania, tylko do spekulacji i robienia kółek.
Sam zakupiłem akcje prawie na aktualnym dołku (0.53) i też liczę na wzrosty. Ale dalej będę negatywnie komentował lawinę nic nie wartych postów, mimo iż głoszą one wzrosty. Z prostej przyczyny, są one tak wulgarnie prostackie, że po pierwsze obrażają ludzi inteligentnych a po drugie działają dokładnie odwrotnie, odstraszając każdego kto tylko tu zajrzy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EQUITIER 0,00% 0,70 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.