Dnia 2019-02-11 o godz. 23:24 ~Inwestor-spekulant napisał(a):
> Będziesz gada src jak nie kupisz gdy znów będą po ok 20gr akcje termo miałeś okazję po 14gr i nie skorzystałem i Ci pociąg uciekł.
> > Czekam jak wprowadza do obrotu nowe akcję zaczną sypać do tego ulica się przyłączy i w panice niżej odda że strata tak to działa i biorę termosa do wora z Toba bądź bez Ciebie src :D pod koniec lutego powinno być info o nowych akcj akcjach wystarczy porównać daty i raporty T2P z choćby spółka Nestmedic to mi wychodzi ze pod koniec lutego sąd zarejestruje te akcje i zostaną dopuszczone do obrotu mam zamiar dobrać znów akcje w granicy 20gr lub nizej, poza tym Kosa ma jeszcze prawie 20% a przynajmniej powyżej 5% bo nie poinformował że zszedł poniżej progu 5% tylko ze zszedł poniżej 10% więc ponad 1mln akcj i jeszcze ma, kto wie czy mu coś nie odbije znów by sypać niżej i kurs zanizyc. To będzie ostatnia szansa na tanie zakupy Termo w tym roku w cenie groszowej - w przyszłym roku albo jeszcze w tym cena może być już w złotówkach tak mi się zdaje :)
nie sadze inwestor tu zadne 20 juz nie bedzie widze ze inwestor sprzedal akcje;)))chcialby odkupic po 20gr moim zdaniem nie realne,skad ci sie wzielo ze kosa ma 20% o czym ty piszesz on juz prawie wyzerowany jest,ruchy wzrostowe sa korygowane z uwagi na wykupienie w dlugich interwalach i oddalona srednia 45sesyjna to tyle 74gr w dluzszym terminie wsp 50-49 na dzis