Papier caly czas mocno skupywany, co bylo widac po wczorajszej korekcie "w locie' i poprzednich patrzac na historie kilkutygodniowa. Wedlug mnie pokisi sie troche w okolicach 25 zl, ubije cene na tym poziomie pod wzrost do 30 zl. Drugi scenariusz to kontynuacja zwyzek jak dotychczas bez jakiegos szczegolnego traktowania historycznych szczytow - po prostu przemknie przez szczyt i konsekwentnie dojdzie do 30. Pamietajcie, ze prezes Jalosinski mowil o duzo lepszym roku 2013 od poprzedniego, a jemu wierzyc mozna. W dodatku czeka nas jeszcze super info o udzialach w kopalni fosforytow, wiec sa podstawy do wzrostow. Dlugoterminowo (tj. 1-1,5 roku) widze tu 50 zl albo i wiecej, choc intuicja mi mowi (och wiem, niefachowe to) , ze stanie sie to duzo wczesniej. Rynek ten potencjal rowniez widzi, wiec zbiera po dzisiejszych cenach. Oddaja tylko ci, ktorym wystarcza 50-100% zarobku. Owszem, lepszy taki zrealizowany zysk niz niepewnosc co do losow ceny akcji spolki. A'propos GA - zaczailem sie po wczorajszych spadkach na 70 zl i kurcze nie wpadlo mi - doszlo do 70,05 ! Ech, pech !!!