Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: -66,67%

Re: Historia pewnego naganiacza maestro*

Tu nie chodziło żeby komentowali, wkleiłem to osobno bo jak naganiałeś to pisałem pod twoimi postami, podawałem przykłady, cytaty z twojej nagonki ale ty udawałeś że nie widzisz więc masz osobno :)
Naganiałeś tutaj a sam kupowałeś akcje :)

Twierdziłeś że piszesz aby ostrzec innych przy 1,2,3 a ja pisałem wtedy że naganiasz i miałem racje.

To ty jednak powinieneś się leczyć wystarczy poczytać twoje wpisy nie są normalne żeby wyzywać ludzi od ubranych, leszczy, krzyczeć łajba tonie a samemu kupować akcje :)

Już nie pamiętasz jak przy 3 przez 2 doby od rana do wieczora nagaiałes żeby spadło na 2gr a potem kurs ruszył to sobie odśwież pamięć :)

Jak pisałem zawsze komentujesz spadki a jak biorą mocno z prawej to milczysz :)

meestro vel g11 vel nicoGAMES :))))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.