Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,06 zł , zmiana od tamtej pory: -10,46%

Re: Hero's Hour

Dlatego naśmiewanie się z tego tytułu jest żałosne. Pierwotnie też myślałem że to gniot do momentu aż nie zobaczyłem jak pięknie idzie sprzedaż na steam. Czy będzie to hit na switch? Pewnie nie. Ale swoje zarobi. Tytuł sprawdzony więc i kasa powinna się zgadzać. Oczywiście dostaną marną prowizję bo to nie jest ich własny tytuł a sama gra jakoś super droga nie jest, ale JEDNAK TYTUŁ JEST SPRAWDZONY. Pozostaje tylko czekać.
A czy wejdzie w top listę w 2 tygodnie? Dobre pytanie. Ja trzymam kciuki. Niezależnie ile da zarobić. Taki ruch pozwoli ocenić, czy sięganie po sprawdzone tytuły jest dobrym ruchem. Wg mnie tak.
Wreszcie na koniec napisze jedno. NIkt na ten tytuł nie liczy. Jedno jest pewne- sprzedaje się dużo lepiej niż THOTD na steam XD
Każdy ze starych graczy liczy na przełom. Majowy/Czerwcowy ale PRZEŁOM. I tego się trzymajmy.
Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FOREVEREN 6,28% 2,54 2026-01-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.