Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: hehe,13 mln na budowe hali

ja osobiście uważam że inwestycje w majątek trwały są lepsze niż w premie dla pracowników lepiej in zapewniać super warunki pracy niż dawać np.dodatek za szkodliwe warunki( mam nadzieje że na nowej hali płace bedą niższe o to)
Zastanawia mnie tylko fakt że firma którą oficjalnie agencja chce sprzedać szuka wszelkich sposobów aby zmniejszyć zysk netto, to jak wystawianie na giełdzie nie umytego samochodu.
LIczę ponad to że budowa hali po przetargach będzie jednak tańsza niż podana suma która jest chyba kosztorysowym planem to od tego 30% firmy schodzą zmyczajowo

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RAFAMET -3,57% 54,00 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.