"Cewek" czy znasz jakieś granice żenady, kompromitacji i robienia z siebie klauna? Na CWA jestem od kwietnia, a pod nickiem bubuzubu chyba od początku czerwca i trzymam się go do dziś. Wiem że byłeś tam dłużej bo obserwowałem wpisy od początku marca, ale też dobierałem akcje jak Borowiak sypał po 33 grosze i nie zamierzam się tym więcej chwalić, bo to dziecinne jak przechwalanki w przedszkolu kto ma większego pyrdka albo czyj tata więcej zarabia. Masz akcje z PP na H4F i nie s.rasz tam do gniazda bo w nim siedzisz i jest umowa z minutorem. Tutaj nawet nie wiesz co Górski planuje, co z biotechem, akcji z PP najwidoczniej nie objąłeś (ja też nie), sprzedałeś papier i nagle uświadamiasz innych że źle robią trzymając akcje i w ogóle jaka zła spółka która na pewno nic nie osiągnie a pieniądze z emisji zobaczymy jak świnia niebo. Ale zanim sprzedałeś to wszystko było w pytę. Masz w ogóle zdolność do autorefleksji? Powtarzam: ogarnij się, chłopie. Już nawet chyba "ezop" miał więcej oleju w głowie.