Nie ma jak nie wyplacac akcjonariuszom dywidendy.To kazdy tak moze motywowac .Ciekawe czy dom wyplaci czy nie? Jak myslisz ? Jedni moga a gtc oczywiscie nie-wcale mnie to nie dziwi.I co my zwykli akcjonariusze mamy po tym ze spolka ma wszystko naj zadluzenie kase na koncie itd? Na konto nam nic nie wpadnie .A chyba chodzi by zarabiac a nie wisiec na haku?Ty sie cieszysz z tego ze kurs jest po 6.3 i jestes w plecy jak wiekszosc znas ze dywidendy po raz drugi nie placa.Nie no super wazne ze spolka jest stabilna.Patrz spotykasz sie z kolega i on cie pyta jak tam na gieldzie a suoer mam gtc w ciagu roku mam -35% i dwa razy nie wyplacili dywidendy(kolega cie dopytuje czuki jestes caly czas na minusie i nic nie wpadnie na konto) a ty tak ale to jest Najlepsza spolka jaka mialem jest stabilna .A ty pytasz kolega a jak u ciebie a nic ja mam dom developer i od roku ppszlo z 75 na 135 zl i wyplacili dywidende i teraz znowu wyplaca.I w tym calym pisaniu kto gdzie jest my jako akcjonariusze gtc a kolega na domdev?Poprostu dobrze wiesz ze wtopiles na gtc i nie umiesz sie przyznac do tego a dalej bedziesz innym zachwalac.