A ja trochę inaczej: Dzięki za udostępnianie tej przestrzeni do zadawania pytań i publikowanie aktualności co miesiąc. To nie jest standard w spółkach giełdowych i myślę, że jako akcjonariusze powinniśmy być wdzięczni, że możemy na bieżąco śledzić co się w spółce dzieje. W tej chwili, w związku z niezbyt fajnym zachowaniem kursu jest i pewnie jeszcze przez jakiś czas będzie więcej frustracji i złości wśród osób udzielających się na forach - jak widzę, ta złość aktualnie lokuje się w temacie programu motywacyjnego. Sam bardzo nie lubię tego typu programów - zgodnie z tym, co ostatnio Pan komunikował warto iść w stronę płacenia większych kwot kluczowym osobom w firmie, a nie dodruk akcji. No, ale trudno - stało się. Przypuszczam, że jak kurs akcji wróci na właściwe tory, to i nastroje na forum będą lepsze i pytania bardziej merytoryczne, a mniej emocjonalne.
Moje pytanie dotyczy: 30 days on ship. Czy można wywrzeć większą presję na osobach odpowiedzialnych za tę produkcję ? Potencjał widoczny na WL jest olbrzymi, natomiast jeśli prace będą postępować wolno, to wishlista się zestarzeje i może zostać zmarnowana okazja na stworzenie hitu.
Życzę dużo spokoju w czasie świątecznym i noworocznym, zdrowia i sukcesów w 2026! I jeszcze raz dzięki za aktywny kontakt z inwestorami.