Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,25 zł , zmiana od tamtej pory: -41,56%

Re: Greg, jak dostaniesz swoje 2.11 to co będziesz spiewał?

bla bla bla nic nie wynika z twojego gadania, wiem jedno , setki twoich postów gdzie zachwalałeś przy 3zł spółkę , sprzedałeś ze stratą - 20% i teraz będziesz wymyślał jakieś niestworzone historie o tym że ja gdzieś wiszę, no jak dzieciak, czytasz wogóle co ja piszę na tym forum , jak przestrzegałem ludzi żeby to wywalili bo tu będzie sypanie, czytałeś kiedy to JA pisałem że mój target to 2zł, czytałeś że pisałem że 3zł to sufit itd itd, Zozumiem że to śmiech przez łzy z twojej strony bo straciłes trochę kapitału ale bądzimy poważni, tylko fakty kolego tylko fakty, patrz co pisałem, i napisz mi którego podpunktu nie zrozumiałeś:
- sypanie to tutaj się dopiero zacznie
- 3zł to opór ciężki do przebicia
- będzie kiszonka i kotłowanie kursu poniżej 3żł
- akcji jeszcze sporo do wywalenia
- mój target to 2zł
nawet wczorajszy zrzut dokładnie oceniłem na -10% i wszystko się zgadza 

A jak masz taką krutką pamieć misiu to ja mogę ci jeszcze podesłać co pisałeś jak tu było 3zł

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 16:46:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.