Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,65 zł , zmiana od tamtej pory: -7,69%

Re: Gorący kartofel

Jestem tutaj jednak już ponad 3 lata jak kurs spadł na 28 gr wiec raczej jestem cierpliwym człowiekiem. 5%piszesz?tak jest to pewien zysk w czasie kiedy mamy czasowy zastój. Nic nie stoi na przeszkodzie sprzedawać i odkupić poniżej sprzedaży przy czym nie ruszać pakietów głównych. Fundusze piszesz ze nie wiem nic o nich.Wolałbym jednak żeby spółka miała własny kapitał a nie prosiła się o wsparcie ale mamy to co mamy.Spółka mała ,prezes z typu ,,ja wiem najlepiej"może to i dobrze że nie pcha się na głęboką wodę tylko uprawia swój ogródek. Zobaczymy teraz co zostanie zrealizowane z ostatniego raportu bo na razie rok się kończy, a nowych umów brak.No chyba ze robią jakąś drobnicy nie warta raportowania.Obroty zdechły wiec zobaczymy czy to zniechęci kilku do oddania akcji.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FOTOVOLT -1,64% 0,60 2025-09-12 12:14:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.