Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,21 zł , zmiana od tamtej pory: -76,19%

Re: glupablo znowu was straszy

Dnia 2015-06-22 o godz. 21:01 ~lilka napisał(a):
> Uwielbiam takie lelum-polelum, co to tylko zaczac potrafi ale jak trzeba skonczyc to leci z placzem do mamy.
>
> glupablo nagania na spadek w najbardziej typowy sposob - pisze tylko w dni spadkowe. W pozostale dni siedzi cicho.
> glupablo probuje wam wmowic, ze raport bedzie zly bo uwaza, ze tu siedza tylko glupsi od niego. Po publikacji raportu spodziewajcie sie zalewu bzdur o tym, jaki to biomax bankrut, smiec i ze leci na 5 gr.
> Kazdy chce kupic po promocji wiec bedzie sie chwytal wszystkiego.

ja nikogo nie strasze nie naganiam powtarzam to kolejny raz,kazdy sam widzi co sie dzieje,jezeli ty podejmujesz decyzje na podstawie forum to zycze powodzenia.Ps daj mi posta gdzie ja napisalem ze bankrut sam(a) sobie przeczeczysz,o raport nie pisalem ani jednego posta

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.