Dnia 2017-09-16 o godz. 10:43 ~ktoś napisał(a):
> Dnia 2017-09-16 o godz. 00:56 ~NikoKipas napisał(a):
> > Dnia 2017-09-15 o godz. 22:13 ~ktoś napisał(a):
> > > Pasikonik ty jesteś naganiaczem i to namolnym, jak też i antywskaźnikiem, o czym wie wielu tutaj jak i na kilku innych spółkach.
> >
> > Jak jesteś groszołapem to faktycznie możesz tak twierdzić, moje tezy są skierowane do inwestorów długoterminowych. Jak do tego dorośniesz to może zrozumiesz.
>
> Pasikonik, ty nigdy nie dorosłeś i nie dorośniesz (wide nicki)
> Do samego końca, bez skrupułów nachalnie czy jak kto woli namolne naganiałeś na Dżaguara,
> Klasztorne, jak i na Action żeby móc samemu wyjść, łapigroszu.
> Dla elementarnej przyzwoitości byś przeprosił akcjonariuszy którzy, uwierzyli w twoje banialuki
> i kupili. Na giełdzie jestem praktycznie od jej powstania i na ogół inwestuję długoterminowo i
> zawsze na tym bardzo dobrze wychodzę,więc i na Mgames nie inaczej, Nie na miesiąc, nie na dwa.
> Nie dla kilku, kilkunastu czy dla kilkudziesięciu procent. Nie wchodzę, w przeciwieństwie do ciebie
> w takie spółki jak Dżaguar czy Klasztorne, lecz perspektywiczne typu Macrogames, jak też nie naganiam.
> (pieniądz lubi ciszę. Tisze jediesz, dalsze budiesz) Zapamiętaj to i nie rób wrzawy na forach, bo to jest bardzo
> czytelne,
Nie rań mych uczuć przyjacielu.
Jeżeli Ty mi tutaj piszesz że jesteś na giełdzie od początku i że na Mgames można zarobić długoterminowo to nie wiem czy się śmiać czy też płakać.
Twoja wypowiedz miała mnie zniszczyć ponieważ przytoczyłeś swój pobyt od początku na giełdzie?
Sam się zaorałeś ponieważ siedząc na giełdzie tyle czasu nie nauczyłeś się podstaw?
(W ramach ścisłości Polska Giełda powstałą w XIX wieku)
Problem jest inny, Ty jesteś jednym z wielu którzy od 2 początku tej giełdy, czyli w 91 rozkręcali całą imprezę r. Wtedy to był pewnie raj który zwołał wszystkich którzy mieli kasę by inwestować. Niestety żaden Polak po upadku komuny żadnej kasy nie miał. Inwestowali tylko żydzi którzy mieszkali w Polsce, chcieli poprzejmować firmy z GPW. Całą ta impreza tak się rozkręciła że każdego Polaka który próbował później zarobić kasę inwestując na giełdzie, od razu był kierowany przez gadające głowy jak ma iść żeby zainwestować i stracić.
Teraz jest ogromny przełom, postkomuna padła w 2015 r a obecne rządy zaczynają odbierać Polskę IzraElitom. To dzieje się w każdej dziedzinie Polskości, także i na giełdzie. Mgames jest spalony i żaden specjalista nie jest w stanie tego zmienić swoim bełkotem.