Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,08 zł , zmiana od tamtej pory: -91,43%

Re: Ghostuniu! A gdzieś Ty się podział?

Łowieczko,ale zadajesz mi takie pytanie jakbym był naczelnym analitykiem rynków )))))
A prawda jest taka,że każdy kto choć w minimalnym stopniu zdaje sobie sprawę z mocy słowa,woli milczeć.
Kto nic nie robi nie popełnia błędów?eheh
Co robić, co robić,jak żyć, panie płemierze?
Jak to jak,od pierwszego do pierwszego...
Trochę śmiechu przez łzy?

Owieczko,robimy to co zawsze,podłączasz się pod to co rośnie z nadzieją
na kilka procent bez jakichś wiekszych planów typu co kupię za zyski z inwestycji,dobrą furę czy dom?ahaha nadzieje nowicjuszy gpw,zawsze jest tak samo,zawsze mają pewność i nigdy nie wątpią,że tym razem będzie inaczej...
Mamy wakacje,i jest okres posuchy a niepewność z wirusem się będzie ciągła jak mordoklejka i tak do jesieni.(Oby nie średniowiecza )))
W pewnym momencie rynek zawsze dochodzi do poziomu,w którym prawie wszyscy mają akcje i nie ma "ręców" które by to odebrały....Taki duży mały Minski moment.A po nim wszyscy pouwieszani jak zające na polowaniu,biedne, z syndromem sztokholskim,do góry nogami...
Co jeszcze,a bo ja wiem?))))
Wiem,że nic nie wiem,życie to jedna wielka tajemnica,i jak mawiał Forest Głąb...
Ale to już chyba wiesz,więc nie będę powtarzał.
Mam nadzieje,ze napisałem Ci jak przystalo na wytrawnego analityka))))
Życzę przede wszystkim pogody ducha i wiary w siebie,to otwiera wiele drzwi,i człowiek nigdy nie będzie sam
Pozdrawiam słońce
))))))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LESS 5,60% 0,26 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.