Zyje i trzymam. Ja juz z kursem bylem na poziomie ponizej 17pln, wiec to co sie dzieje to mnie nie rusza. Ja nie sprzedam teraz, czekam az wskaznik C/Z zejdzie do 10, czyli po 2 kwartale, i zobacze co sie bedzie działo. Chyba ze wyciagną kurs przed 2kwartalem np po wynikqch za 1kw. Uważam że zle rozegrali rosje i to powoduje kibel obecny, bardzo zdziwie sie jesli dostaną te 100mln, wydaje mi sie ze juz nikt w to nie wierzy. Bedzie mniej, okolo 60-70mln imo. To jest powod marazmu, niech juz to przetrawi rynek bo ta niepewnosc jest wręcz gorsza dla kursu. Natomiast wyniki, pierwszy kwartał wynikow to bedzie rekord wszystkich 1kwartalow ever imo (co jest lepsze obecnie niz rok temu: chiny dzialaja na 100%, cena zarcia spadła, rosja wciaz dziala, mają 60 knajp wiecej, korona czeska rekordowo mocna do euro a pln odrabia, hiszpania najnizsza inflacja w UE, to sa trzy najwaznieksze rynki). Co gorsze niz rok temu: forint wegierski/ euro, podwyzka plac w calej UE). Najwazniejsze ile knajp otworzą, na konfie za 4kw mowili ze juz nie beda zamykac(restrukturyzacja ekonczona) a otwierac beda po 50 knajp na kwartał.