Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,41 zł , zmiana od tamtej pory: -75,61%

Re: ~ger : Zmierzacie do Alcatraz !!!

Autor: ~Grzegorz [88.199.123.*] 2022-02-07 16:02
Chłoptasiu, bo już nie wiem jak do Ciebie mówić, jakie wy???
To Ty uwalasz
- wg ~Grzegorz [88.199.123.*] to ja uwalam kurs :-) -większej głupoty na Tym forum nie przeczytałem !
naganiasz na brak obrotów, jakby ktoś chciał to uwalić to wystarczy max 100 tys akcji, zrozum,
tu nie kurs jest problemem, tylko obrót
No i ~Grzegorz [88.199.123.*] obrotu dalej nie będzie jak będziecie uwalać dzień po dniu wycenę bez żadnego powodu, bez żadnej złej wiadomości z firmy

Najpierw uwalacie kurs a teraz chcecie żeby ludzie kupowali ten badziew?!

Poniżej 0,66 niczego nie sprzedacie.
Nawet za 0,05 nie będziemy kupować od Was.
Daremne Wasze czekanie.

Wczoraj czekaliście na 0,448.
Dzisiaj czekacie na 0,429
Nic z tego brateńki.
Nie będziemy kupować od Was poniżej 0,66.
Koniec i kropka !!!

A tak samo wiadomo że poniżej 0,50 nikt nie oddaje żadnych akcji na tydzień przed wynikami za 4 kwartał 2021
Te Wasze fikcyjne ruchy i pokazywanie fikcyjnych cyferek na nikim już wrażenia nie robi !!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOLIERA2 -5,66% 0,10 2025-11-07 14:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.