Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,06 zł , zmiana od tamtej pory: -9,22%

Re: Gdzie zniknęło 7,5%?

Po tym jak zobaczyłem kwotę do zbiórki z umowy 500-600k to skojarzyło mi się z kiedyś prześwietlaną przez mnie spółką NGG (FDG) tam było 600k do zebrania z CF, inny kaliber ale NGG zrobiła quasi rebranding i generalnie gdyby teraz w Code nie było PLW i powiązań z INC oraz wspomniane przez Ciebie promowanie przez GPW to można by śmiało przyrównać te dwie organizacje. Pokutuje tutaj nadal ta eracoin czyli znów szwankujące przystosowywanie ludzi do technologii a nie tworzenie technologii dla ludzi poparte marketingiem. W moim skromnym odczuciu postawiono na promocję Raisemana przez udany pierwszy projekt, ale to może być zbyt mało, to musi się sprzedać lepiej jak ciepłe bułki, a wystarczy popytać młodzież co siedzi na steamie czy wie cos o Raisemanie (ja się wysiliłem i zapytałem wprost na ulicy, pierwsze pytanie czy wiesz co to platforma steam i drugie o Raisemane, powiedzmy 4/10 pierwsze i 0/4 na drugie - więc dla kogo to jest? Dla giełdowych wyjadaczy czy dla graczy? Promo promo promo - tu ma byc kolejka i ma zabraknąć bułek w ciągu godziny dla 90% ludzi to będzie sukces. Różnicą między spółkami jest jeszcze FF i ilość akcji, tam był maksymalny dodruk, i żadnych podstaw do tego żeby byc optymistą. Ja tutaj po analizie poprzedniego memorandum i tego co wyrabiano, bacznie patrzę na rozwój sytuacji, i rozliczać będę bez litości z każdych obsuw i numerów.

Reputacja jest pod mułem [ strona 1 ] - Forum - Bankier.pl

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROACTA -4,59% 1,87 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.