Witam. Jestem. Wyniki już tutaj opisane. Nie ma sensu, żebym się powtarzał, tym bardziej, że większość tutaj to przede wszystkim ludzie obrażający siebie, piszący tylko na zasadzie odwrotnego komentarza w stosunku do adwersarza. W przypadku Agt. ważnym sygnałem jest, że firma wciąż ma się dobrze. W innych realiach miałaby inny float, inną strukturę posiadania itd. Sytuacja na Ukrainie w dalszym ciągu jest jaka jest. Na pewno nie pomogło spółce wyjście z Dax, ale z drugiej strony obroty tam były mizerne i bycie na niemieckiej giełdzie miało bardziej znaczenie prestiżowe. Nowy prezydent to pewna niewiadoma, ale z drugiej Agt. nie takie problemy miał za sobą. Odnoszenie się do kolejnych danych z raportu tutaj nic nie zmienia. Każdy może porównać ubiegły i poprzedni, angielski język nie powinien być przeszkodą, gotowe terminy ekonomiczne znajdziecie w Google lub słowniku angielskichj pojęć z ekonomii i giełdy. Ważne jest w dalszym ciągu sytuacja czy spółka wypłaci dywidendy, czy znajdą się fundusze inwestujące w nią, czy główny udziałowiec (J) zwiększy float. O wyjściu z giełdy nie ma mowy. I nie zakończę pisania, tym, że spodziewam się, że pod koniec roku spółka będzie wynosiła tyle i tyle. Ja trzymam papier, nawet trochę dokupiłem. To w dalszym ciągu dobra inwestycja, bez względu na to czy interesują się nią spekulanci czy drobni ciułacze jak ci piszący na forum. Spróbuję po niedzieli napisać konkretnie o wadach i plusach raportu. Pozdrawiam