Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Gdzie kupić Opony ?

ja dlugo szukalem w zeszlym roku ale nie zimowek bo juz mam tylko - letnich a ze bylem zdecydowany na jeden konkretny model - nokian h (z reszta polecam - b. dobra proporcja cena/jakosc i b. dobre opinie a przegladalem duzo, czytalem o wszystkich i stwierdzilem, ze nie beda wydawal kupe kasy tylko na nazwe opony) i szukalem konkretnie pod najtansza cene pod ten rodzaj i znalazlem jakiegos goscia z malym sklepem iternetowym 300km ode mnie ale wszystko ok - cena najnizsza, dostawa za darmo i opony swierze. przejechalem na nich caly zeszly sezon i jestem w 100% zadowolony z zakupu. moge polecic zdecydowanie :) opinie rzeczywiscie podzielam, ze sa na 5 - nie scieraja sie za bardzo, dobrze sie trzymaja i na mokrym i suchym i sa ciche. cena mniej wiecej po srodku sie plasuje. polecam ten model bo nie o wszystkich nokianach krazy dobra opinia. zimowki ponoc tez nie sa az tak dobre... ale zeby nie bylo off topic to powiem, ze dzis zaladowalem troche pp do wora po bardzo promocyjnej cenie :D gdyby sie okazalo, ze bedzie jeszcze bardziej promocyjna to zabiore to temu co tak uwala kurs pod obkupienie pp hihi a jak nie to trudno :P chociaz nizej to juz bedzie ciezko - mysle, ze max tzn. min co dadza rade zepchnac to bedzie 06 przy baaardzo zlym wietrze

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORZLOPONY -2,48% 2,36 2026-02-06 15:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.