Większej bzdury nie czytałem, jestem na VAR, ale ta spolka niestety nie skorzysta ponownie na lockdownie ze względu na jedną tylko grę w portfolio, ktora cos tam mkze na steam zarobić, ale aktualnie pojawi się zbyt dużo gier o większym potencjale choćby ghostrunner, cyberpunk itd. Więc raczej skup tanich akcji, które w przyszłości mogą dać niezle zarobić, ale żeby to się spełniło muszą wyjść jeszcze przynajmniej dwie nowe produkcje. Wówczas będzie można uznać VAR, ze ma fundamenty. Najbardziej przemawia do mnie fakt, że VAR ma pakiet Ovid i to jest na plus bo widać, że chłopaki potrafią robić dobre gry nie czy ktoś miał okazję zagrać w metamorphosis, ale gra ma bardzo dobry klimat. To czego brakuje tak, jak w przypadku VAR to marketing, ale tego też się nauczą. Także dobre ceny do skupu na longa, jak najbardziej, ale to nie czas VAR niestety, swoją szansę zmarnowali na ten rok. Plus natomiast jest taki, że na VAR każdy znajdzie miejsce i inwestorzy na LT, jak ja oraz spekulanci grający pod różne infa spolka da zarobić i tym i tym. Także głowy do góry i na promocji będę dobierał. Pozdrawiam