Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,19 zł , zmiana od tamtej pory: -94,99%

Re: GamePlay - Deadliest Catch

Gameplay'e już od końca września na YT a ja dopiero teraz je widzę. Dzięki za info!
Z tego co zdążyłem przeanalizować to:

Wyświetlenia:
177 449
Oceny (oczywiście filmu a nie samej gry ale na pewno w jakimś stopniu odzwierciedlają wrażenia oglądających odnośnie samej gry):
3,8 tys. (w zaokrągleniu czyli pewnie trochę więcej) na plus 111 na minus (stan na 08-10-2019 18:30) co daje 2,8 % negatywów przy 97,2 % pozytywnych ocen filmu)
Komentarze:
dużo o samym streemerze ale te o grze zdecydowanie pozytywne, badzo dobrze rokuje to, że np taki:
"this game better be better than Deadliest Catch Alaskan Storm" ma 49 łapek w górę

Jest kilka filmów z gameplay ale jeszcze jeden zasługujący na uwagę (link) co ma 85851 wyświetleń, 2400 łapek w górę i 58 w dół, co daje ok. 2,3% negatywnych i 97,7% pozytywnych ocen filmu co najciekawsze ocena bardzo podobna do pierwszego gameplay'a.

To wszystko po dwóch tygodniach od publikacji. Zbiórka na kickstarter w połowie, cel już dawno zrealizowany. Do tej pory zebrano już ponad 40 000 zł.

Tyle jeśli chodzi o twarde dane, pozwolę sobie dodać jeszcze swoją opinię:
Obawiałem się, że tego typu gra może być nudna bo polega na wykonywaniu ograniczonej liczbie czynności ale jak popatrzyłem na to z prespektywy, że symulatory kierowcy tira albo konduktora pociągu mają ogromne wzięcie to moje obawy zostały rozwiane.

Grafika świetna. Ogromny potencjał jeśli chodzi o multiplayer ale tu studio musi się na prawdę wykazać. Jeśli ktoś ma jakieś info na temat tego, czy reklama DC będzie na Discovery to dajcie znać. Domyślam się, że powinna być a to już w ogóle będzie miało ogromny wpływ na sprzedaż (jest wielu ludzi, którzy w ogóle nie interesują się grami ale są ogromnymi fanami serialu).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOONLIT -9,09% 0,26 2025-12-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.