Skoro zostałem wywołany do tablicy to odpowiem cytatem z 2020 roku:
gość: Czytam te wszystkie wypowiedzi i mam pytanie. Sonka z grupy playway tak samo miała podobne plany jak Wy. Też tak o wszystkim pisała i co? I nic z tego nie wyszło. Dlaczego akurat Wam ma wyjść?
Julia Leszczyńska: Zamierzamy odpowiedzieć na to pytanie w ciągu najbliższych dwóch lat, realizując postawione cele.
DAWID: Czy macie podpisaną umowę z animatorem kursu?Co jak obroty zdecydowanie spadną, a na spółce będzie marazm? Czy zamierzacie wtedy jakoś interweniować?
Emil Leszczyński: Mamy podpisaną taką umowę - to jest wymóg regulaminowy giełdy NewConnect.
Co do obrotów to nie do nas należy w tym zakresie decyzja.
Koli: Kiedy mozna sie spodziewać gry Electrix i jak ida rozmowy z Tencet na rynek Chinski
Emil Leszczyński: Pracujemy nad wydaniem ElectriXa na świat w tym roku, a rynek chiński najwcześniej po premierze światowej, czyli raczej już 2021 r.
Gość: A propos premiery Farm & Fix, kiedy mozna sie jej spodziewac?
Julia Leszczyńska: Pracujemy nad tegoroczną premierą.
Cezary: Czy SimFabric zamierza tworzyć gry survival,czy tylko symulatory?
Julia Leszczyńska: Tak, nawet mamy jedną grę, która opiera się właśnie na tej koncepcji. Jest nią Mushrooms: Forest Walker, który niedawno wszedł na Steam Top Wishlist, na listę najbardziej oczekiwanych gier w sklepie Steam, jako szósta gra z naszego portfolio.
DAWID: Obecnie wiele firm ucina do minimum kontakt z inwestorami. Wydaje mi się, że zaufanie na linii zarząd a inwestor jest najważniejsze. Dlatego też chciałbym zapytać... Czy zamierzacie utrzymywać stałe kontakty z inwestorami? Czy będziecie dostępni pod adresem email i numerem telefonu?
Julia Leszczyńska: Zdecydowanie wczorajszy sukces na otwarciu i tak duże zainteresowanie inwestorów naszą spółką jest także wynikiem prowadzonej przez nas polityki regularnych kontaktów z inwestorami, którą zamierzamy kontynuować.
DAWID: Który z tegorocznych tytułów jest najbliżej swojej premiery?
Julia Leszczyńska: ElectriX, Flipper Mechanic, Cthulhu: Books of Ancients, Mushrooms i HERO: Flood Rescue są najbliżej premiery.
tomasz: Które z gier Spółka ma w planach wydać w II kw. 2020 r. ?
Julia Leszczyńska: Zapraszamy do Dokumentu Informacyjnego...