https://www.youtube.com/watch?v=cagDG3tH9kU
Dbamy o wzrost wartości spółki ENERGA SA Mogę powiedzieć to co przygotowujemy dla całej Grupy w tym dla ENERGA SA to trudne takie słowo OPERACJONALIZACJA naszej strategii Orlenu czyli przygotowywania strategii cząstkowych dla poszczególnych firm w tym dla ENERGA SA i będziemy to w tym roku publicznie prezentować dla tych większych i istotniejszych spółek z grupy a szczególnie zaprezentujemy to publicznie dla ENERGA SA bo jest spółką giełdową
Mam nadzieje że wówczas Państwa / akcjonariuszy ENERGA SA / apele spotkają się z takim odzewem z naszej strony który uznacie za właściwy
przykro mi że nie wierzycie w ponadprzeciętne zyski w horyzoncie długoterminowym lub chcielibyście na już ...ja czekam cierpliwie i jeszcze raz zacytuję zwypowiedział prezes Orlenu cytując
jeszcze raz przeanalizujcie wypowiedzi od 40 minuty poniżej dla leniwych zacytowałem wypowiedź prezesa Orlenu ...
Nasza troska o spółkę ENERGA SA przyniosła widoczne skutki .Pan Prezes Fąfara odnosi się do wzrostu kursu akcji spółki ENERGA na GPW ze szczególnym uwzględnieniem okresu od kiedy pojawił się w zarządzie Orlenu i mówi ...i bardzo się ciesze że wspólnie możemy się z tego wzrostu kursu akcji spółki ENERGA SA cieszyć ...że rosną akcje spółki ENERGA SA ...że rośnie ich wartość ...że rośnie też rola firmy ENERGA SA w strategi i w działaniach bieżących Orlenu
,Jak już mówiłem w omówieniu wyników wspólnie z ENERGA OPERATOR / spółka z grupy ENERGA /udało nam się pozyskać 7,5 miliarda pożyczki z KPO preferencyjne oprocentowanie 0,5 % w skali roku z przeznaczeniem na inwestycje w grupie ENERGA /ENERGA -OPERATOR/
Co istotnie wpłynie na wzrost wartość akcji spółki ENERGA SA na GPW oraz wzrost wartość firmy ENERGA SA .Mogę powiedzieć że będziemy mieć wspólnie powody do radości
Dbamy o wzrost wartości spółki ENERGA SA Mogę powiedzieć to co przygotowujemy dla całej Grupy w tym dla ENERGA SA to trudne takie słowo OPERACJONALIZACJA naszej strategii Orlenu czyli przygotowywania strategii cząstkowych dla poszczególnych firm w tym dla ENERGA SA i będziemy to w tym roku publicznie prezentować dla tych większych i istotniejszych spółek z grupy a szczególnie zaprezentujemy to publicznie dla ENERGA SA bo jest spółką giełdową
Mam nadzieje że wówczas Państwa / akcjonariuszy ENERGA SA / apele spotkają się z takim odzewem z naszej strony który uznacie za właściwy
oczywiscie nie wiadomo czy dotrzyma slowa ,może się tez pogniewał jeśli do KNF poszedł komunikat ..wiec jak bedzie przekonamy sie niebawem