ja mam 16.xx --- i nie przeszkadza mi ze ktos walił po tyej cenie .
Jak widzisz tutaj rynek z jakiegos powoduy CHCe tak rysowac kurs zeby było jak jest---czyli NISKO --wioec też na tym skorzystałem ---a pisze dlatego ze RYNEK jest trudny jest wiele roznych pułapek ale tez i Okazji ---Moim zdnaiem taka okazja jest HUGE ---moze bedzie jeszcze lepsza okazją ----ale jednak kurs jest na wsparciach wiec powinien go wybronić ---bo jesli nie to Teoretycznie wowczas moglibysmy zleciec na jakies 8-9 PLn czyli na wycene ---ROWNA ILOSCI KASY W SPOŁCE ---a to byłaby juz czysta Abstrakcja . :))
wiec uwazam ze jednak te okolice zostaja wybronione, wiec warto obserowwac Kurs ----Bo korekta wlasnie zalicza Wspoarcia FIBO oraz wsparcia wynikajace z Srednich kroczących na ktorych powstaja Sygnały K ---i kurs moze niedlugo przejsć znowu do wzrostów
Jak bedzie zobaczymy ---w kazdym razie Fiundamentalnie nie ma tak niskiej duzej spoilki Gamdevovwej na Naszym bananie i ogolnie jest bardzo mało takich spolek na swiecie .
Zobaczcie sobie EV / ebitta TTWO , EA , Blizzarda , CDR , ZYNGE , Paradox , NetEASE itp itd ---są miedzy 10-30