Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,50 zł , zmiana od tamtej pory: -41,14%

Re: Frizoland rules

Dnia 2024-02-12 o godz. 08:43 ~Ww napisał(a):
> Widzieliście przyjaźń koleżanek z Domu Ekipy, była MiniMajka walczyła z Murcix jakie są Wasze opinie na ten temat? Wiem, że to nic nie wnosi do kursu notowań :) , ale jeżeli dobrze słuchałem obie wyszły do walki przy muzyce E… więc mam takie rozdwojenie opinii na ten temat - tu walka po twarzy, poprzedzona podobno takimi emocjami, a la spiore Cie ma kwaśne jabłko, a tu muzyka Ekipy i jakby chęć wpisania tej walki w atmosferę tego co ich łączyło

Muzykę puścili jak już obie były w ringu, to nie od nich zależy.
Wchodziły na ring - każda do własnej muzy nie powiązanej z ekipą.
Walka murcix miala byc z inna dziewczyną, chyba na okolo miesiac przed tamta dziewczyna zrezygnowała i federacja zorganizowała Paulinę ( ona cwiczyła ale nie miala zaplanowanej walki)
Ogólnie na konferencjach murcix próbowała troche zaczepiać pauline zeby troche kontrowersji było w rozmowie, ale nie miały za bardzo między sobą spiny. Murcix nie uznawała pauliny jako tej głównej oryginalnej ekipy ze względu na to ze doszla pod koniec jako dziewczyna minimajka. Z pauliny w internecie ogólnie mylo śmieszki ale po walce wydaje mi sie że sporo zyskała wizerunkowo.

Odnośnie sobotniego programu fris vs 100hejterów to według mnie pytania śmieszne ( ostrych pytań nie było ale to chyba tez ze względu na kontent karola)
Niby najmocniejsze pytanie o rozpad ekipy-jedyny co Odpowiedział to że błedy w komunikacji i że nie chce więcej mówić bo nadal między soba rozmawiają i nawet spotkał sie prywatnie z Trombą. Niby idzie to w dobrym kierunku ale to raczej nie będzie powrot ekipy- wedlug mnie bardziej o powrot ogólnej współpracy między soba

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKIPA 0,00% 2,06 2025-09-22 16:43:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.